Gratis dagkaart Future Green City congress voor vrijwilligers

23-08-2024

Stadswerkleden nodigen we graag uit om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan het Future Green City World Congress, in ruil voor een gratis dagkaart.

We zoeken actieve vrijwilligers ter begeleiding van de Field Trips XL op maandag 23 en donderdag 26 september. Je begeleidt een groep (buitenlandse) deelnemers die per trein vanuit Utrecht naar een locatie in het land reist. Daar aangekomen begeleid je de groep ter plekke samen met de aanwezige inleiders op de locatie. Op www.fgc2024.com kun je zien welke fieldtrips we hebben gepland. Begin september kijken we hoeveel inschrijvingen we hebben per groep. Bij 10 deelnemers of meer gaat de fieldtrip door. We gaan uit van twee vrijwilligers per groep en hebben dus 40 reisleiders nodig

Qua tijdsinzet zal je als vrijwilliger +-1 uur vooraf aan het congres kwijt zijn met afstemmen met de spreker(s), plus 4-5 uur op de dag van de Fieldtrip zelf. Een mooie kans om laagdrempelig (inter)nationale contacten op te doen in jouw vakgebied! Je gratis  dagkaart kun je op een van de andere dagen verzilveren.

Meer informatie? Neem contact op via info@stadswerk.nl of meld je hier meteen aan.

Bekijk ook

Cookie-instellingen