Congressen

Nederlandse Boominfodag
Jaarlijks organiseren Stadswerk en Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenbedrijven  (VHG) samen de Boominfodag, in samenwerking met initiatiefnemer Jan Willem de Groot. De Nederlandse Boominfodag is speciaal voor professionals en liefhebbers van stedelijk groen. Of u nu een boomverzorger, landschapsarchitect, gemeenteambtenaar, of student bent, of juist in de cultuurtechniek zit, het congres biedt een unieke kans om kennis op te doen, te netwerken en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de boomverzorgingssector te ontdekken.

Bezoek de website van de Nederlandse Boominfodag.

Bron foto Sasha Ushakova

Future Green City World Congress 2024
In 2024 organiseren de Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland en de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) gezamenlijk in Utrecht het internationale Future Green City congres, waarin we alle aspecten van de groene stad mét toekomst aan de orde stellen. Dit doen we in samenwerking met World Urban Parks Association (WUP) en de International Federation of Municipal Engineering (IFME). Lees meer.

Vakbeurs Openbare Ruimte
De jaarlijks terugkerende Vakbeurs Openbare Ruimte staat in het teken van de inrichting en het beheer van duurzame en circulaire openbare en semi-openbare ruimte. Twee volle congresdagen waarin het draait om de inrichting en het beheer van de duurzame openbare ruimte. Het belang van openbaar groen staat in onze stand voorop en de groene oplossingen die onze leden daarvoor bieden.

Met het Ideeëntheater zetten VHG en Stadswerk de spotlight weer stevig op de Future Green City, de stip op de horizon van beide verenigingen. De groene, duurzame en in alle opzichten toekomstbestendige stad met toekomst. Lees meer over Future Green City, bezoek de website van de Vakbeurs Openbare Ruimte of download presentaties uit voorgaande ideeëntheaters

 

Cookie-instellingen