Wij zijn Stadswerk

Stadswerk en het coronavirus: nieuwe wegen vinden
Het coronavirus blijft zijn stempel drukken op onze samenleving. Ondanks de versoepelingen, betekent dit bijvoorbeeld dat reguliere fysieke bijeenkomsten 'zoals u die van ons gewend bent' voorlopig niet aan de orde zijn. Werkgroepen en vergaderingen worden per conference-call georganiseerd. En de medewerkers van ons verenigingsbureau werken hoofdzakelijk thuis en zijn via email en hun 06-nummers bereikbaar.

In korte tijd hebben we onszelf gedeeltelijk opnieuw uitgevonden. En een digitale component toegevoegd aan onze ‘bijeenkomsten’ en kennisdeling. Onze grote jubileumbijeenkomst ‘Toekomstland!’ op 2 juli jl. ging door, maar dan als goed bekeken Talkshow via livestream. Onze bijeenkomsten zijn sinds april livewebinars met een mooi bereik en inmiddels is de Stadswerk podcastserie ‘’t is 5 voor 12’ toe aan editie 10. Zo zoeken én vinden we samen nieuwe wegen in deze coronatijd.  

Laatste nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"78251"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"10000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk al het nieuws

 

Cookie-instellingen