Voorzitter Stadswerk genomineerd beste bestuurder kleine gemeente. Stemt u mee?

08-01-2019 507 keer bekeken 0 reacties

Sinds 28 november is @Gerdo Van Grootheest de burgemeester van gemeente Culemborg de nieuwe voorzitter van Vereniging Stadswerk Nederland.

We zijn als vereniging natuurlijk uitermate trots dat hij is genomineerd als #bestebestuurder kleine gemeente. Die nominatie gaan Stadswerkers natuurlijk steunen op www.bestebestuurder.nl.

Gerdo van Grootheest, burgemeester Culemborg
“De meest populaire persoon van onze stad”, zo wordt Gerdo van Grootheest door zijn collega’s omschreven. Hij was eerder wethouder in Maastricht en is sinds juni 2017 burgemeester van Culemborg. Collega-bestuurders zien hem als iemand die heeft geïnvesteerd in de kennismaking met inwoners en een duidelijke toekomstvisie heeft op de positie van Culemborg in de regio. Ook de wijze waarop hij zich heeft ingezet om twee Oekraïense broertjes die in Culemborg woonden, in Nederland te laten blijven is niet onopgemerkt gebleven.

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...